sábado, 22 de junio de 2013

Ja la tenim!

Després de dos dies quedant per a pensar una bona historia, gracies al dibuix de n’Anabel, la teníem, ara només faltava mostrar-se-la al mestre i que li agrades.


La nostra nova historia anava sobre dos mons, els dels monstres i el món del humans. El conflicte que proposarem va ser que dos d’aquest monstres s’enduien el sol de la terra.

Com que la historia ja la teníem més o menys clara volíem pensar la manera en que podríem fer l’escenografia, ja que necessitàvem dues diferent, la terra i el món dels monstres i a banda, també teníem la llum negra, que no sabíem si l’anàvem a posar durant tota la obra o a algunes escenes. Per tant, ens va sorgir una altra pregunta, podríem encendre i apagar la llum negra?.

Aquest va ser el dibuix que vàrem fer aquell dia de les escenes de l’obra.



En la primera escena dues nenes i un gos estaven al bosc jugant i cantant una cançó. Després es veu a dos monstres agafant el sol i emportant-se’l cap al seu món. Quan arriben els nens es donen compta de que falta i van fins al món dels monstres per a recuperar-lo.


Finalment, al mestre li va agradar la historia i ens va dir que seguirem cap endavant que el pròxim dia volia veure més coses. Per tant, vàrem seguir fent el guio i també els dibuixos de les disfresses. Després de fer diferents esbossos el resultat va ser aquest. 











Aquestos varen ser tots els esbossos que vàrem fer de les disfresses i finalment es concretaren aquestes.




No hay comentarios:

Publicar un comentario