lunes, 6 de mayo de 2013

En marxa!!


Comencem un nou semestre i noves assignatures, es clar. Aquesta en especial hem dóna molta il·lusió, ja que és diferent a totes les demés, no és la típica de teoria i més teoria i després examen, sinó més bé pràctica. El meu grup i jo som les protagonistes, les que hem de fer una historia, que després amb esforç i molt de treball ensenyarem als nens, és a dir, hem de crear una obra de teatre, en la qual hi hagi uns decorats, unes cançons, balls i música.

Ara vos presentaré a totes les components del meu grup, i a jo també. En total som vuit persones. Cada una de nosaltres és l’encarregada d’un paper, encara que totes participem i donem la nostra opinió en tot moment.

Zineb - Directora d’escena.

Felisa - Directora musical.

Sol - Guionista.


Anabel - Decorats.



Maria - Vestuari.

Antonia - Música.

Paula - Maquillatge.

Nerea (jo) - Lletra.


La nostra companya Sol ens va proposar fer una obra amb llum negra. Aquesta llum dona un efecte molt curiós, encara que és difícil perquè fan falta uns colors especials perquè es vegi, però tot i així ens va agradar la idea i vàrem decidir fer una obra de teatre amb llum negra. Al següent vídeo podeu veure un poc l’efecte que dona aquesta llum amb diferents pintures de colors.


Després de decidir que volíem que en la nostra obra hi hagués llum negre, vàrem començar a pensar en la historia que volíem representar. La primera idea que ens va sorgir va ser la de un gos que es queia d’un vaixell i anava a parar a una illa deserta, on tenia que passar una sèrie de proves, una cadena de favors, fins que després, tots els animals als que havia ajudat, l’ajudaven a ell a tornar a casa seva. Però el mestre ens va fer enrere la historia, ja que deia que un gos era molt típic i sabia que podíem fer una historia molt més polida.    

Per tant, ens vàrem quedar sense historia perquè ens va dir que tornéssim a començar una altra i que no ens embusséssim en aquella. El que si que teníem clar, era que la nostra historia havia de tenir un valor educatiu, que ensenyes als nens algun valor, i també havia de tenir un conflicte.


No hay comentarios:

Publicar un comentario