lunes, 19 de agosto de 2013

Documental Baby Human- Sentir.

Després de veure el vídeo “Human Baby- Sentir” a classe vàrem haver de comentar el que ens havia paregut.



El vídeo tracta sobre les primeres emocions que sentim, com es poden interpretar les emocions dels nadons, com ells són capaços d’interpretar les emocions de la seva família, és un vídeo molt interessant i a més a més totes les investigacions que fan són reals.

Quant als aspectes que trobo més interessant, destacaria la diferencia que hi ha entre els infants a l’hora de sentir-se bé o malament davant una situació. Un exemple esta al minut 16, quan l’investigador l’hi ensenya a una nena i un nen petits unes marionetes, ella esta encantada i vol posar-se a jugar amb les marionetes, en canvi el nen es posa a plorar donant a entendre que no li agraden, q no les vol veure. 

Una altra de les coses que m’ha cridat l’atenció d’aquest vídeo es troba al minut 29, quan només amb el gest de la mare l’infant sap com ha d’actuar. Posen a l’infant de deu mesos damunt una taula amb una imatge d’un abisme visual on hi ha un precipici, la seva mare ha d’intentar que només amb la mirada el nen primer no passi i després que passi, per tant ha de posar dos cares totalment diferent i l’infant en tot moment les reconeix. És impressionant com els infants tant petits poden captar i entendre tant bé les emocions facials de la cara de la seva mare. 

A mesura que els infants creixen van experimentant noves emocions, l’orgull o la vergonya són dues de les emocions morals que els infants aniran expressant a mesura que van creixent. Les demés, la por, l’alegria o la sorpresa aniran adquirint més matisos amb aquest pas del temps.



https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5_USpiFW4KMlpK2KUxjNJFETStO7AIuwITEJ0VyyAwHGNCnvLpg



El que esta clar, és que cada persona és un món com sempre és diu, i els infants com persones que són també són diferents, cada un té la seva manera de ser, de pensar, de sentir, i és per aquesta raó que cada un actua de maneres diferents davant una mateixa situació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario